כתבו על שלו ביער- חווית טעמים ייחודית

 
שלו ביער
 
 
 
 
הלב הרחב של הצרפתייה הקטנה
עמרי שניידר | הד הקריות, 06/09/2015
שלווים ביער
שפרא צח | 2eat, 06/09/2015
חגיגות ליל הסילבסטר
ריטה גולדשטיין | וואלה, 06/09/2015
חווית תבלינים
אגמדיה | ידיעות חיפה, 06/09/2015
שלו ביער חוגגים 5
אגמדיה | כוכב יזראל, 06/09/2015
קוראים לי אלמוג בדש
אורי ריין | רצוי ומצוי, 06/09/2015
מחיר פיקס: 12 עסקיות ערב
ליבי שפרלינג | ynet, 06/09/2015
טעים ביער
יעל לרנר | ישראל היום, 06/09/2015
חגיגות חמש שנים ל'שלו ביער'
רונית קיטאי | מגזין רינונים, 06/09/2015
מקררים את השמפניות
היאלי יעקבי הנדלסמן | ישראל היום, 06/09/2015
שלו מאיר
אבי אפרתי | עיתון תל אביב, 06/09/2015
"המלצה אישית: סעו לשם סתם כך, לארוחת שישי בערב. כיף לנסוע בשביל אוכל טוב; כיף גדול יותר אפילו לנהוג חזרה הביתה בלילה אחרי שאוכלים טוב. זה מזכיר חוויות חו"ל...על הפרק, בשורה התחתונה, אוכל כפרי מוצלח באמת, שגם מתומחר סביר. הלוקיישן והאח הגדולה שבמרכז המסעדה מסייעים אף הם לכך. אנחנו בהחלט נשוב. כבר עכשיו אני מפנטז על תבשילי קדרה עתירי חלבונים, יין אדום ואח מבוערת, בחורף, כשבחוץ גשום וקר. זה רק שעה ורבע מכאן, וזה מומלץ."
חגגו 5 שנים טעימות
יפעת בשבקין | זה מה יש, 06/09/2015
העיקר זה הרומנטיקה
עיתון העיר / רצוי מצוי, 06/09/2015
מסעדת שלו ביער מציגה "עבר מול עתיד"
מרכז העניינים - מקומון, 06/09/2015
יוזמה חדשה: פורום בעלי מסעדות בקרית טבעון
שלמה וייס | רצוי מצוי, 06/09/2015
כתבה בידיעות חיפה
ידיעות חיפה, 06/09/2015
קלאסה
אגמדיה | העמק, 06/09/2015
איזה מן שלווה
רפואה משלימה, 06/09/2015
אהבת ישראל
אגמדיה | הארץ - תיירות, 06/09/2015
תפריט צהריים חדש בשלו ביער
ריטה גולדשטיין | וואלה, 06/09/2015
פותחים שבוע: תפריט מאפים טבעונייים בביסקוטי
ריטה גולדשטיין | וואלה, 06/09/2015
לראשונה מאז המאה הקודמת...
אגמדיה | אוכל, 06/09/2015
"בכלל הלכתי ללמוד משחק"
שרון רופא - אופיר | לאישה, 06/09/2015
גורמה נטול פלצנות
pix37 | פורום תפוז, 06/09/2015
שילוב מנצח
אגמדיה | זה מה יש, 06/09/2015
שפים לשעה קלה
ידיעון עפולה, 06/09/2015
מזון לנפש
ליאור אל חי | ידיעות חיפה, 06/09/2015
מלמטה למעלה : המלצרית שקנתה את המסעדה
ישראל מושקוביץ | ynet, 06/09/2015

ארבע שנים חסכה רוני לזרוביץ-'גליקו כסף במלצרות, ובסוף הפכה לבוסית - במסעדה שבה עבדה

מלצרות, יודע כל חייל משוחרר, היא לרוב ג'וב זמני לטווח קצר. אפשרות הקידום, במקרה המוצלח, היא מקסימום לעמדת מנהל משמרת. אלא שיש, מתברר, גם מי שעשה מהעבודה במסעדה מפעל חיים: רוני לזרוביץ-'גליקו הפכה לבעלת המסעדה שבה מילצרה.

לזרוביץ-'גליקו (29) נולדה בקריית טבעון ובתום שירות צבאי בחיל האוויר נרשמה ללימודים אקדמיים במכללת עמק יזרעאל. לצד לימודי התואר הראשון בשירותי אנוש החלה למלצר במסעדת "שליו ביער" בקריית טבעון.

"בחרתי במקום הזה כי זו מסעדה עם אופי אחר," מספרת לזרוביץ-'גליקו. "זו מסעדה שנותנת חוויית שירות. הכרתי אותה כי אני גרה באזור, והמקום נפתח שנה לפני שהתחלתי לעבוד בו. מילצרתי כאן בכל מהלך התואר, במשך ארבע שנים, בערך ארבע משמרות בשבוע."

מיד לאחר שסיימה את התואר החלה המלצרית בעלת הניסיון לנהל את המקום. "נבחרתי כי כל הזמן הגדלתי ראש וגיליתי אכפתיות ואחריות למקום," היא

מסבירה. "תמיד הרגשתי שותפות במקום וידעתי שהצלחה של המסעדה היא גם ההצלחה שלי."

לפני כחודשיים החליטה לזרוביץ-'גליקו שהגיעה העת לסגור מעגל ולהפוך לשותפה במסעדה. "הרגשתי שהמקום צריך שינוי," היא אומרת. "ניגשתי לבעלים והצעתי לו להיכנס לשותפות. הוא חשב ואז הציע לי פשוט לרכוש את המסעדה. היה לי טבעי להעביר את המקום אלי. במקום לקנות בית עם בעלי השקענו את החסכונות במסעדה."

הבעל, עד לאחרונה מדריך לנוער בסיכון, עזב את ההדרכה והצטרף למסעדה בתפקיד של מנהל רכש. המלצרית שהפכה לבעלים עובדת מ7- בבוקר ועד שעות הלילה ולאחר מכן גם מטפלת בבנה בן השנה. "צמחתי מהמלצרות ואני מגלה המון אמפתיה לששת המלצרים במסעדה שלי," היא מדווחת. "המלצרים אצלי עובדים ללא אינטריגות וללא מזימות ומקבלים ממני שכר שאינו מבוסס רק על טיפים."

רומנטיקה בין העצים
רועי שפר | רול אתר המסעדות, 06/09/2015
אם במטבח נפלה שלהבת
אורי דיין | הארץ- ליד הבית קרית טבעון, 06/09/2015
לכבוד ולנטיין דיי: 10 המסעדות הכי רומנטיות בארץ
מתן אברמוביץ' | עכבר העיר און ליין, 06/09/2015
השבוע בסצנה הקולינרית
zap rest | zap rest, 06/09/2015
גורמה בלב היער
עידן חן | עכבר +, 06/09/2015
רומנטיקה באוויר
מגזין לייף&סטייל/ העיר, 06/09/2015
פסטיבל תבלינים בשלו ביער, קרית טבעון
ריטה גולדשטיין | וואלה, 06/09/2015
שילוב מנצח
אגמדיה | זה מה יש, 06/09/2015
כתבו עלינו בידיעות חיפה
ידיעות חיפה, 06/09/2015
נערים מרמת הדסה התארחו בשלו ביער
עדנה פרידמן | הארץ, 06/09/2015
שלו ביער
עיתוי רצוי מצוי, 06/09/2015
הרפתקאה ביער
עדנה פרידמן | רצוי מצוי, 06/09/2015
חמסה
מודן גורן | ידיעות הגליל, 06/09/2015
שישי שעבר, נהנים ביער
יפעת | עכבר העיר, 06/09/2015
כל הדרך לשלווה
מוריה מקרוביצקי | חדש בעמק, 06/09/2015
בירת העמק
06/09/2015
וולנטיינס
אגמדיה | הד הקריות, 06/09/2015
מיזם קולינרי - שלווה מתובלת
אגמדיה | הארץ, 06/09/2015
שיגעון בטבעון
יעל פז-מלמד | מעריב, 06/09/2015
המהפכה הצרפתית ב'שלו ביער'
זה מה שיש, 06/09/2015
שלו ביער
אפקר, 06/09/2015
מתכון שוק אווז קונפי ברוטב נוגט על פירה קארי מדראס
06/09/2015
שלו ביער: שלווה בצל המיתון
מגזין מרכז העניינים, 06/09/2015
מסעדת שלו ביער נסגרה לטובת מעוטי יכולת
שמעון אגם | העיר/ רצוי - מצוי, 06/09/2015
בישול זה קול
אורי דוד | קול בישול-חדש בעמק, 06/09/2015
כתבו עלינו - שלו ביער
06/09/2015
אהבה על בטן מלאה
מור וקנין | עיתון, 06/09/2015
איזו מין שלווה
אגמדיה | מצוי ורצוי, 06/09/2015
שלו ביער, קרית טבעון
אריאלה אפללו | פנאי פלוס, 06/09/2015
שלו ביער: לאכול במחיר שפוי
אסנת עופר | אתר סלונה, 06/09/2015
חידוש צרפתי
שחר בן-פורת | אכול ושאטו, 06/09/2015
טעים ביער
שרית ישי לוי | עולם האשה, 06/09/2015
שלו ביער טבעון- כבוד להיסטוריה
גילי מצא, מאיה שחטר | לאשה, 07/09/2015
המלצרית שקנתה מסעדה והפכה לשפית שלה
רוני קשמין | הארץ, 23/02/2016